Se Al Gore’s film «24 Hours of Reality» – Direktesendt verdensomspennende begivenhet om klimakrisen

Al Gores nye dokumentar sendes direkte i 24 timer fra hele verden og lanseres 15 september. En verdensoppspennende begivenhet som setter fokus på de faktiske forhold rundt klimakrisen.

Se høydepunktene fra direktesendingen i egen video.

Dokumentaren er en verdensomspennende begivenhet som vil vise virkeligheten av klimakrisen. Det er en ny multimedia presentasjon laget av Al Gore og blir filmet direkte fra en ny tidsone en gang per time i 24 timer for å representere hver tidssone i hele verden. Mennesker som lever med påvirkningen av klimaendringer vil hver time fortelle sin historie og koble sammenhengen mellom siste tids ekstremvær inkludert flom, tørke og stormer – og den menneskeskapte forurensningen som endrer klimaet vårt. The Climate Reality Project vil vise et «døgnet rundt, kloden rundt» øyeblikksbilde av klimakrisen i sanntid. Klimafornektere har kanskje millioner av dollar å bruke, men vi har en kraftig fordel, vi har virkeligheten, står det å lese på prosjektets nettside.

Hva er The Climate Reality Project?

Ifølge prosjektets nettside er klima krisen er felles problem. Vi trenger virkelige løsninger, systematiske og innovative løsninger, og disse kan bare skapes hvis vi håndterer problemet sammen. Det er dette prosjektet handler om. Uten tvil, uten forsinkelse og med DIN hjelp.

En melding, 24 timer, 24 tidssoner og 13 språk. Globalt 14 og 15 september. I tidsonen London kl.20.00 norsk tid. Sjekk kart over hvilke tidsoner og  tidspunkter det sendes fra på The Climate Rality Project. Mange av sendingene er på engelsk.

«24 Hours of Reality vil sette verdens oppmerksomhet på den fulle sannhet, omfanget og virkningen av klimakrisen. For å fjerne tvil, avsløre klimafornektere og vise at det haster rundt et problem som berører hver enkelt av oss. «

Al Gore, Leder av The Climate Reality Project og tidligere visepresident i USA

Se sendingen som ble sendt fra London;


Video streaming by Ustream

Se «24 Hours of reality» direkte her Torsdag 15 september;
Watch «24 Hours of Reality» live broadcast here;

Introduksjon til filmen

Del

About Nini Hæggernes

Grunnlegger av MOJO Magasin og MOJO Konsept. Selvstendig næringsdrivende siden 1993. Arbeider med miljøkommunikasjon som miljørådgiver, frilansskribent og grønn spaltist, blant annet for magasinene "Vi over 60" og "Framtiden i våre hender". Brenner for: Ta vare på vårt livsgrunnlag og bidra til en litt bedre verden. Liker å: Jobbe i felt og med relevante prosjekter, gå barbeint, drikke grønn øko-te og glede seg over de små ting.