MOJO Kurs

Har du lyst til å ta noen flere bevisste og miljøvennlige valg i hverdagen? Valg som er bedre for både helse, lommebok og miljøet? Da kan et MOJO Kurs være noe for deg.

MOJO Konsept tilbyr nå kurs for deg som ønsker en litt grønnere hverdag. Kurs kan bestilles av både private og bedrifter. Arrangøren er da selv ansvarlig for kurslokale og nok deltagere. Kursene kan også skje i private hjem som hjemmekurs, men må uansett ha et minimum antall deltagere.

Kurs arrangeres etter avtale. For å holde kurs som innebærer lengre reiseavstand, vil vi forsøke å samkjøre med andre oppdrag i samme område.

Ønsker du å arrangere kurs der du bor? Eller vil du melde deg på et oppsatt kurs? Ta kontakt med MOJO Konsept på; post(at)mojomagasin.no

Alle kurs betales forskuddsvis og påmelding er endelig. Men skulle noe komme i veien for at du allikevel ikke kan komme kan kurset gis videre til en annen person.

_____________________________

TILGJENGELIGE KURS

Ninis Lille Grønne

Spar penger, helse og miljøet med en grønnere hverdag

FORESPØRSLER: nini@mojomagasin.no

DETALJER:  Med dette kurset får du både nyttig informasjon og mange praktiske tips til hvordan du kan gjøre din hverdag litt mer miljø- og helsevennlig. Kurset skal både inspirere og gi kunnskap du trenger for å kunne ta noen flere bevisste valg i hverdagen og du får oppskrifter på noen mer naturlige rengjørings- og velværeprodukter du kan lage selv.

Gode miljøvalg er også bedre for helsen. Naturen og miljøet vi lever i og av, er ikke separat fra oss selv. Vi er en del av den. Det som er bra for miljøet er derfor også bedre for oss selv. Alt henger sammen.

NOE AV KURSINNHOLDET:

  • Hvordan kan vi med våre hverdagsvalg gjøre en forskjell?
  • Om miljøgifter og hvordan alt henger sammen.
  • Hva kan vi gjøre for en mer miljø- og helsevennlig livsstil?
  • Vi går igjennom ulike tema i hverdagen som mat, velvære, rengjøring og forbruk.
  • Du får mange praktiske tips bedre for både lommeboken, helsen og miljøet.
  • Du får verktøyet til å kunne ta flere bevisste valg i hverdagen.
  • Du lærer om alternative løsninger og noen grunnleggende oppskrifter på mer naturlige produkter du kan lage selv.

KURSHOLDER: Nini Hæggernes. Gründer og driver MOJO Konsept med fokus på miljørådgivning og kommunikasjon. Frilansskribent, fast «grønn» spaltist i to magasiner og kursholder. Grunnlegger av MOJO Magasin og prosjektarrangør.

ARRANGØR: MOJO Konsept

KURSAVGIFT: Kr.600,- pr.person, minimum 10 personer. Kurset betales i forkant.

_____________________________

NESTE KURS ÅPENT FOR ALLE VIL BLI ANNONSERT UNDER

(Vi baserer i stor grad kursvirksomheten på bestilling, enten som åpne eller lukket kurs)

STED:

TID:

PÅMELDING:

 

About the Author

Grunnlegger av MOJO Magasin og MOJO Konsept. Selvstendig næringsdrivende siden 1993. Arbeider med miljøkommunikasjon som miljørådgiver, frilansskribent og grønn spaltist, blant annet for magasinene "Vi over 60" og "Framtiden i våre hender". Brenner for: Ta vare på vårt livsgrunnlag og bidra til en litt bedre verden. Liker å: Jobbe i felt og med relevante prosjekter, gå barbeint, drikke grønn øko-te og glede seg over de små ting.