Om Mojo

I en verden hvor befolkningsveksten stadig øker og dermed også vårt forbruk, er det viktigere enn noen gang at vi vurderer vårt forbruk og livsstil for å sikre nåværende og fremtidige levevilkår for alt levende.

MOJO Magasin er et uavhengige konsept som ble startet for å informere og inspirere til en mer miljø- dyre- og helsevennlig livsstil og forbruk. Vi skal gi nyttige tips og fakta om tema som har grunnfilosofi innen økologi og bærekraft i en eller annen form.

MOJO Magasin er en del av MOJO Konsept. Et konsept som på ulike måter fronter miljøarbeid og en «Grønnere hverdag». Vi skal bidra til at flere mennesker tar flere bevisste valg og enkelt finner informasjon og inspirasjon til å gjøre dette via nettsiden. Vi samarbeider med mennesker og organisasjoner som i felleskap bidrar til informasjon du finner på nettsiden. Ønsker du å bidra med tekst og eller bilder til nettsiden, så ta kontakt på post(at)mojomagasin.no.

Målgruppen er bevisste forbrukere og de som ønsker å bli det. Menn og kvinner som uansett årsak ønsker informasjon, tips og inspirasjon til å ta valg som til syvende og sist er til det beste for oss alle.

Gjenbruk av stoff, tekst og bilder fra mojomagasin.no kun etter avtale.

MOJOs spede begynnelse

MOJO Magasin ble lansert 21 mars 2011 som norges første gratismagasin som i et fellesskap fremmer miljøvennlig og etisk forbruk og livsstil. Magasinet ble trykket på svanemerket trykkeri og 100 % resirkulert og miljøvennlig papir og  distribuert i hele landet på hoteler kafeer, butikker, biblioteker, legekontor og andre steder hvor avtale var inngått. MOJO Magasin nr.1 hadde et opplag på 5000 og digital utgave omtrent 17.000 lesere etter 3 måneder.

Det ble dessverre nødvendig å legge det fysiske magasinet på is grunnet utilstrekkelig støtte på kapitalsiden.

MOJOs grunnlegger

MOJO Magasin ble grunnlagt og eies av MOJO Konsept/Nini Hæggernes nini(at)mojomagasin.no / Tlf: (+47) 909 80 775. Nini Hæggernes er gründer, miljørådgiver, grønn spaltist med faste spalter i to magasiner, hobbyfotograf og frilansskribent.

Vi hører gjerne fra deg!

About the Author