Unik design av drivved

Foto: www.maslaboheme.com

Drivved som ellers bare ligger der å flyter i vannkanten, får nytt liv i hendende på kreative sjeler. Verdifulle ressurser venter på å bli til møbler, kreasjoner og kunstverk. Bare fantasien setter grenser for hva disse vakre værslitte naturmaterialene kan brukes til.  

La deg inspirere og fascinere av disse flotte resirkulerte trematerialene, forvandlet til unike produkter av mennesker som ser muligheter.

 

Foto fra spennende Bed and Breakast i Provence www.maslaboheme.com

 

Foto fra Baptized By Nature kolleksjonen av Catherine Op de Beeck. Hun skaper unike møbler og interiør av drivved og trestammer i kombinasjon med andre materialer.

Del

About Nini Hæggernes

Grunnlegger av MOJO Magasin og MOJO Konsept. Selvstendig næringsdrivende siden 1993. Arbeider med miljøkommunikasjon som miljørådgiver, frilansskribent og grønn spaltist, blant annet for magasinene "Vi over 60" og "Framtiden i våre hender". Brenner for: Ta vare på vårt livsgrunnlag og bidra til en litt bedre verden. Liker å: Jobbe i felt og med relevante prosjekter, gå barbeint, drikke grønn øko-te og glede seg over de små ting.