Oscarvinner DiCaprio med episk klimatale

Episk i Hollywood i natt da Leonardo DiCaprio vant Oscar og brukte taletiden på å snakke om klimaendringene.

De fleste kjenner nok «Leo» fra sine mange filmer. Men det er ikke alle som vet at han også er en ivrig klima- og miljøaktivist. Det gjenspeiler seg også i hans offisielle Instagramkonto, som stort sett inneholder innlegg relatert til klima og miljø. I natt mottok han sin første Oscar for sin innsats som skuespiller. Han var også den eneste som fikk lengre enn de tildelte 45 sekunders taletid, da «gå av scenen» musikken visst nok skal ha sviktet.

– Det er den mest presserende trusselen mot alle våre arter, og vi må jobbe sammen og slutte å utsette. Vi må støtte ledere verden over som ikke taler for de store forurenserne eller store selskaper, sier DiCaprio i talen.

Del

About Nini Hæggernes

Grunnlegger av MOJO Magasin og MOJO Konsept. Selvstendig næringsdrivende siden 1993. Arbeider med miljøkommunikasjon som miljørådgiver, frilansskribent og grønn spaltist, blant annet for magasinene "Vi over 60" og "Framtiden i våre hender". Brenner for: Ta vare på vårt livsgrunnlag og bidra til en litt bedre verden. Liker å: Jobbe i felt og med relevante prosjekter, gå barbeint, drikke grønn øko-te og glede seg over de små ting.