Enklere å reise miljøvennlig i Norge

Visitnorway gjøre det nå enklere å reise miljøvennlig i Norge. 7 januar lanserte de navigasjonen ”Green Travel” på Norges offisielle reiselivsportal Visitnorway.

Dette er ikke et nytt sertifiseringssystem men en felles ny navigasjonsportal som synliggjør og gjør det lettere for reisende å finne de miljøsertifiserte reiselivsbedriftene i Norge på en enkel måte. Her kan reisende finne bedrifter som på en eller annen måte er miljøsertifisert av tredjeparts merkeordning.

 Lanseringen av Green travel som et samlingspunkt for bærekraftig turisme øker synligheten til de miljøsertifiserte reiselivsbedriftene og vi vil dermed letter kunne tilby miljøbevisste reisende bærekraftige reiselivsprodukter i Norge.

De miljøsertifiserte bedriftene som er en del av Green Travel merkes med en “gresstust” på visitnorway. De fem miljøsertifiseringene som brukes i norsk reiseliv, Blått flagg, ISO 14001, Miljøfyrtårn, Norsk økoturisme eller Svanen, markeres nå med denne felles inngangen på Visitnorway.

Det er innovasjon Norge som står bak lanseringen av Green travel og tilhørende gresstue.

Del

About Nini Hæggernes

Grunnlegger av MOJO Magasin og MOJO Konsept. Selvstendig næringsdrivende siden 1993. Arbeider med miljøkommunikasjon som miljørådgiver, frilansskribent og grønn spaltist, blant annet for magasinene "Vi over 60" og "Framtiden i våre hender". Brenner for: Ta vare på vårt livsgrunnlag og bidra til en litt bedre verden. Liker å: Jobbe i felt og med relevante prosjekter, gå barbeint, drikke grønn øko-te og glede seg over de små ting.