Fra byhage til bugnende mathage – Kortfilm

Familen Dervaes bugnende mathage.

Familen Dervaes bugnende mathage.

I en hage utenfor Los Angeles bor familien Dervaes. De siste tyve årene har de forvandlet sitt hjem til en urban nyttehage. Et forbilde for bærekraftig landbruk og byliv. De høster årlig tre tonn med økologisk mat, og bruker solenergi og biodiesel for å minske sine fotavtrykk og utslipp.

De selger også matvarene sine til lokale restauranter. En herlig inspirerende film om en familie som forvandlet sin gressplen og hage til en rik økologisk mathage.

– Vi må si til oss selv at vi kan gjøre en forskjell, sier faren i huset. Ikke vente på at andre skal endre ting. Endring begynner med meg.

En kortfilm som gir et innblikk i det å være selvforsynt med mat. Filmen har vunnet et mengde priser.

Engelsk tale, 15 min;

Les flere saker om bærekraftig hage

 

Del

About Nini Hæggernes

Grunnlegger av MOJO Magasin og MOJO Konsept. Selvstendig næringsdrivende siden 1993. Arbeider med miljøkommunikasjon som miljørådgiver, frilansskribent og grønn spaltist, blant annet for magasinene "Vi over 60" og "Framtiden i våre hender". Brenner for: Ta vare på vårt livsgrunnlag og bidra til en litt bedre verden. Liker å: Jobbe i felt og med relevante prosjekter, gå barbeint, drikke grønn øko-te og glede seg over de små ting.